August Järpemo Fotograf & Webbdesigner

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni alla mår superbra och att ni har haft en bra vecka så här långt, vare sig det har varit i skolan eller på jobbet. Här i mitt inlägg idag så kände jag att jag ville ta och rekommendera en fotograf, och även då bröllopsfotograf, till alla er som under den senaste tiden här på bloggen har hört av sig till mig och har uttryckt ett intresse för att jag ska tipsa er om vilken fotograf som man kan vända sig till här i Uppsala med omnejd bland annat då man exempelvis ska ha sitt bröllop.

August Järpemo Fotograf & Webbdesigner heter den fotograf som jag själv har anlitat nu ett antal gånger till olika event och tillställningar och han var även den fotograf som vi anlitade till vårt bröllop nu för ett par månader sedan. Jag har hela tiden varit oerhört imponerad och supernöjd med alla de bilder som August Järpemo Fotograf & Webbdesigner har levererat och dem flesta av dem sitter idag fint inramade här hemma i vårt hus. August Järpemo Fotograf & Webbdesigner är oerhört duktig på det som han gör och därför så känns det tryggt för mig att tipsa alla er om honom och hans tjänster. Han är verkligen supertrevlig dessutom att ha och göra med, vilket alltid är ett riktigt stort plus i min bok. Nu så ska jag dock inte tjata på allt för mycket i just det här inlägget, men jag kommer att lägga in en länk som alla ni intresserade kan klicka er vidare på då ni vill kunna se lite referensbilder samt hitta kontaktinformation bland annat. Jag hoppas nu att det här kommer att kunna vara behjälpligt för er alla och att ni finner det som ni söker hos August Järpemo Fotograf & Webbdesigner.